Muat turun APP

Troli Beli-Belah

Troli anda kosong


Siapa kami?

Ditubuhkan pada tahun 2018, Juice Monkey adalah perkhidmatan katering dan kafe bebas milik tempatan. Kami dengan senang hati melayani masyarakat Sabah dengan makanan segar yang berkualiti.

Pelanggan kami telah menawarkan kami selama lebih dari satu dekad detik-detik kenangan melayani masyarakat Sabah, dan oleh itu kami percaya yang paling tidak dapat kami lakukan ialah terus menyajikan hidangan & minuman lazat dengan senyuman tulus. Perkhidmatan pelanggan adalah tonggak perniagaan kami, dan sebagai balasan senyuman adalah apa yang kami perjuangkan - kami berharap makanan kami dapat menjadikan hari semua orang sedikit lebih baik.

Oleh itu, kami juga berusaha untuk terus meningkatkan menu kami untuk memenuhi pelbagai keperluan anda. Dari vegetarian, bebas gluten, hingga pelbagai pilihan etnik, kami mahu pelanggan kami merasa seperti Kami melayani anda.

Tingkatkan Keistimewaan Anda

Temui kuasa app kesetiaan kami! Sebagai pelanggan yang dihargai, muat turun app kami untuk membuka dunia manfaat khusus hanya untuk anda. Selamat tinggal kepada kad kesetiaan tradisional dan kupon kertas, app kami memudahkan segalanya di hujung jari anda -- mudah jejak mata anda, lihat ganjaran anda, dan tebus mereka tanpa masalah. Antaramuka pengguna yang mesra memastikan pengalaman yang lancar dan menyenangkan setiap kali.

Muat turun APP:

Google Play Huawei AppGallery Apple Store